Vilken är bilden av Svenska Freds?

Det här året kommer Svenska Freds (bland annat!) ägna åt att göra en analys av hur vi uppfattas av omvärlden och vad i detta vi vill förändra och/eller förstärka. Vi har fått generös hjälp av en medlem som jobbar med marknadsundersökningar.

Ni har säkert själva suttit på fikaraster och haft diskussioner om hur ni tror er arbetsplats uppfattas av andra. Eller haft delade meningar om vilket varumärke en särskild organisation har.

Jag ska vara tydlig och säga att detta arbete inte påbörjats för att vi inte tror på oss själva. I många avseenden är Svenska Freds varumärke urstarkt. Men i andra kanske inte. Och säger verkligen alla samma sak?

Dessa är frågor där svaren ofta färgas av egna preferenser. Därför är vi jätteglada för att vi kan få hjälp med detta arbete från en extern part. Vi kommer snart börja fråga er i vår omgivning vad ni tycker om oss. Håll utkik på webb, i nyhetsbrev och i sociala medier.

Idag hade vi en kick off internt i föreningen. Vi körde lappövningen. Deltagarna fick välja bland många alternativ vad de själva tyckte Svenska Freds symboliserar idag. Här är ett exempel.

Vilken tycker du är bilden av Svenska Freds?
Vilken tycker du är bilden av Svenska Freds?

Kommentarer inaktiverade för Vilken är bilden av Svenska Freds?

Filed under Kort om Svenska Freds

Kommentarer inaktiverade.