…and he is out!

Mubbe har dragit! Jihaaa! Det här är helt ofattbart stort!

Obs Hosni, se hit: Dictator tours toppar nu med sitt specialerbjudande: diskreta lägenhetskomplex någonstans i den saudiska öknen står till ditt förfogande.

Det finns ingen anledning till oro alls, skulle du känna dig sysslolös och sakna den gamla goda tiden då du kunde övervaka och förtrycka din befolkning har du landat exakt på rätt ställe. Passa på att ta en tur i det ypperliga militära radarsystemet Erieye från Sverige om ett påträngande behov av en nostalgitripp skulle infalla.

Jag tror Ben Ali, du vet han från Tunisien som ställde till det för dig genom att så snabbt kasta in handduken och sjappa, jag tror att kan ringa och be om en tid redan nu hos kung Abdullah.

Och det bästa av allt är väl ändå att du kommer vara tillbaka i ett land som hålls under armarna av västvärlden. Här i lilla Sverige liksom större delen av väst anses Saudiarabien främja stabiliteten i regionen. Ingen kommer att kunna ifrågasätta dig eller avkräva dig något ansvar (ja se där, du börjar haja nu va, exakt som det var för dig innan du blev fråntagen din diktatortron som ”råkat” växa fast i arslet på dig).

Så bara åk. ÅK! Ring gärna och kolla om Ahmadinejad, Mugabe, Lukasjenko och alla de andra som inte låter sina befolkningar leva som fullvärdiga och fria människor hänger med. Jag tror ni skulle göra er bra tillsammans på er gemensamma ökenvandring.

Kommentarer inaktiverade för …and he is out!

Filed under Konflikthantering

Kommentarer inaktiverade.