Generalsekreterare till Svenska Freds sökes

Idag går annonsen om att vi söker ny generalsekreterare ut i offentligheten. Hjälp oss gärna att sprida den vidare till forum och nätverk du tror det finns lämpliga intressenter. Och självfallet – ansöka själv om du känner dig manad! 🙂

Svenska Freds söker ny generalsekreterare

Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen söker en ny generalsekreterare. Svenska Freds kansli är en dynamisk arbetsplats där både tempo och arbetsuppgifter kan vara mycket varierande, ofta beroende på omvärldshändelser, politiska utspel och massmedialt intresse.

Generalsekreteraren ska tillsammans med övrig kanslipersonal, styrelse och ordföranden verka för en fortsatt utveckling av föreningen. Svenska Freds är idag Sveriges största fredsförening och bedriver påverkans- och opinionsarbete mot vapenexport, militär upprustning och för fredlig konflikthantering. Vi är i ett expansivt skede där vi har påbörjat utvecklingen av vårt internationella arbete och har dessutom nyligen sjösatt en satsning på insamling.

Som generalsekreterare är du kanslichef och har ansvar för att samordna verksamheten på kansliet i Stockholm, samt mellan kansliet och andra organ i föreningen. Personal- och arbetsledning samt administration utgör viktiga delar av tjänsten. Du företräder även Svenska Freds i kontakten med andra organisationer, med politiker och i media.

Läs annonsen i sin helhet, här.

Kommentarer inaktiverade för Generalsekreterare till Svenska Freds sökes

Filed under Okategoriserade

Kommentarer inaktiverade.