På grund av källarbrand…

…kan det förekomma viss röklukt, stod det på ett meddelande från fastighetsskötaren när vi kom till kansliet i måndags morse.

Jamen visst. Viss röklukt visade det sig vara. Kolla bara på bilderna nedan! Vårt kansli är totalt rökskadat på grund av en eldsvåda i lördags natt. Den sotiga brandröken letade sig lätt upp igenom vårt ventilationssystem och lade sig som en småfet hinna precis överallt. Saneringsfirman meddelade att det kan ta upp till en månad innan det går att använda våra arbetsplatser igen.

Måndagen var till en stor del ett enda stort frågetecken och präglades av viss chock. Alla gick hem och undrade hur det skulle gå med allt ifrån datorer, tidningsurklipp, t-shirtar, resedokument, mötesplaneringar och personliga minnessaker man haft på sitt skrivbord.

Men tro inte att fredsarbetet ligger nere särskilt länge för det! Idag hade vi ett krismöte och planerade för omgruppering. Vi beräknar att i slutet av denna veckan är vi installerade på vårt nya nödkontor. Några kommer att sitta hemma och arbeta till att börja med och kika in på nödkontoret ett par gånger i veckan för att hämta lite dokument från vår filserver (som det som tur är fanns en back-up på från i fredags…).

Detta betyder att vi kanske behöver lite längre tid att besvara era frågor, telefonsamtal och brev än vanligt. Men, som sagt. Vi är strax igång igen!

Fastighetsskötaren meddelar...

 

Rökmoln över origami

 

Fred!

 

Sotigt skrivbord

 

Skyldig?

 

Stökigt skrivbord

1 kommentar

Filed under Okategoriserade

One response to “På grund av källarbrand…

  1. Pingback: Rökskadad arbetsplats « Gurgîn